Zotte Lotte Show

Corona zorgde vorig jaar roet in het eten, maar ze zeggen altijd‘drie maal scheepsrecht’, dus dit jaar probeert Zotte Lotte het nog een keer. Voor de derde keer gaat Zotte Lotte de boel op stelten zetten in The Box tijdens de Zotte Lotte show. Misschien dat je Zotte Lotte kent van een kinderfeestje of ander evenement. Op zaterdag 19 februari 2022 vindt het feestje plaats en het is supertof als jij hierbij bent. We hebben een hele speciale editie, want we vieren dé verjaardag van Zotte Lotte zelf. Ze wordt namelijk 30 jaar (!). Een verjaardagfeestje van Zotte Lotte…in je pyjama. Het wordt namelijk een ‘Pyjama party’, dus kom lekker in je pyjama naar The Box. Deze interactieve show is bedoeld voor kinderen, dat betekent dat ouders niet mee mogen. Helaas pindakaas, ‘It’s kids only’. Zotte Lotte zorgt er natuurlijk wel voor dat er genoeg begeleiding is, zodat er niets kan gebeuren. Aan het begin van de show krijgen alle kinderen ook een polsbandje om waar de ouder(s)/verzorger(s) hun telefoonnummer op kunnen zetten. Geen reden voor paniek dus. En hoe stoer is het toch als kind dat je samen met zijn/haar vriendjes op stap mag?

Zotte Lotte heeft op zaterdag 19 februari 2022 twee verschillende shows die plaats zullen vinden in The Box in Hilvarenbeek (Bukkumweg 30A). De eerste show is voor de onderbouw en begint om 11.00 uur tot 12.30 uur. Daarna begint de tweede show voor de middenbouw om 14.00 uur tot 15.30 uur. Twee verschillende shows, maar bij beide shows gaan we er één groot feest van maken!

Zou je een kaartje willen? Dat kan! Een kaartje kost €6,50 per kind en kun je via deze link kopen. Een zakje chips en een glaasje ranja zit bij de prijs inbegrepen. Zotte Lotte staat al te popelen en hoopt veel kinderen terug te zien tijdens haar show. We gaan er samen een mooi feestje van maken samen met de band Wasko!

Heb je nog vragen over de show? Je kunt altijd mailen naar info@zottelotte.comen dan beantwoord Zotte Lotte zo snel mogelijk je vraag.

 

Zotte Lotte Broodtrommel

Jaaaa, Zotte Lotte heeft vanaf nu ook haar eigen BROODTROMMEL. Super vet he!! Dat maakt je lunch nog leuker haha. 'Tijd voor een bammetje! Lekker smullen!'. Deze broodtrommel kost €6,50 en kun je kopen via Zotte Lotte. Stuur haar een berichtje of mailtje en laat weten waar ze de broodtrommel naar toe mag sturen. Tip: Ook leuk als kadootje om te krijgen :).

Kerstentertainment

Organiseer je een kerstactiviteit en zijn hier ook kinderen bij aanwezig? Zotte Lotte komt dan graag de kinderen entertainen. Ze heeft een speciale 'Kerst-bingo' met leuke prijzen. Ze komt graag de kinderen schminken en met ze knutselen. Zotte Lotte past graag het programma aan naar jouw wensen!

Restaurant Eksterhoeve 

Elke laatste vrijdag van de maand is Zotte Lotte te vinden bij restaurant de Eksterhoeve in Biest-Houtakker. Van 18.30 uur tot 20.30 uur is ze te vinden in de speelzolder om alleen maar leuke activiteiten met jullie te doen. Uiteten is nog nooit zo leuk geweest!!

Ps. met kerstavond slaat ze een keertje over en zit ze zelfs aan het kerstdiner ;).

YouTube-Kanaal

Ben je al geabonneerd op het YouTube-Kanaal van Zotte Lotte? Via deze link kom je terecht op het You-Tube kanaal van Zotte Lotte. Op het kanaal kun je alle filmpjes vinden van de Zotte Lotte YouTube-dagen en het Rad van Zotte Lotte.

Wat houden deze 'YouTube-dagen' dan in hoor ik je denken? Tijdens de Zotte Lotte YouTube-dagen heb ik samen met andere kids een aantal vlogs opgenomen. Tijdens het vloggen heb ik aan de kids gevraagd wat ze graag willen... DOEN, MAKEN of ZIJN. Deze vraag heeft ieder kind beantwoord en 1 van de 3 antwoorden gingen we uitvoeren in de vlog. Hiervoor kregen we exact 10 minuten. Als het gelukt was in 10 minuten gingen de duimpjes omhoog en als het helaas niet gelukt was, gingen de duimpjes omlaag. Als je denkt 'Zotte Lotte, ik snap helemaal niets van dit verhaal', dan begrijp ik dat. Ik zou gewoon lekker de vlogs gaan kijken op het Youtube-Kanaal van Zotte Lotte!!

'Ennee...wat is het Rad van Zotte Lotte dan?' Ook een hele goede vraag! Zotte Lotte heeft tijdens de corona crisis een rad gemaakt waarmee ze online spelletjes met jullie kan spelen. Helaas mochten we tijdens de corona crisis elkaar niet zien, vandaar dat Zotte Lotte soms LIVE te zien was op haar YouTube-Kanaal. Daar konden jullie haar zien en als je een 'Rad van Zotte Lotte-kaartje' thuis had, kon je meespelen. Natuurlijk wil ze het rad straks ook meenemen naar evenementen en andere feestjes, zodat jullie zelf aan het rad kunnen draaien!

Trouwfeest

Wat geweldig, je gaat trouwen!! Ben je van plan om kinderen uit te nodigen op je bruiloft en wil je graag dat ze geëntertaind worden? Dan kan Zotte Lotte hiervoor zorgen! Zotte Lotte zorgt ervoor dat de kinderen vermaakt worden en zich niet zullen vervelen. Spelletjes, knutselen, 'Bruiloften-Bingo'... Zotte Lotte houdt de kids wel bezig, dus maak je daar maar niet druk om.

Kinderentertainment 

Heb je een andere reden waarom je op zoek bent naar kinderentertainment? Laat het Zotte Lotte weten! Een jubileum feest, een open dag, tijdens de BSO of een ander feestje? Zotte Lotte is er graag bij. 'Het leven is een feestje' zou Zotte Lotte zeggen, dus ze viert graag het feestje met je mee. Ze kan haar programma aanpassen aan jouw wensen. Vragen? Neem contact op via info@zottelotte.com.

Kindermiddagen Carnaval

Ben je op zoek naar kinderentertainment voor de kindermiddag tijdens Carnaval? Zotte Lotte kan je hierbij helpen! Ze komt namelijk graag langs om met alle kinderen de 'Carnavals-bingo' te spelen. Zotte Lotte maakt er een échte show van, waarbij naast het bingoën de kinderen ook zullen dansen, zingen en spelletjes zullen spelen!