Trouwfeest

Wat geweldig, je gaat trouwen!! Ben je van plan om kinderen uit te nodigen op je bruiloft en wil je graag dat ze geëntertaind worden? Dan kan Zotte Lotte hiervoor zorgen! Zotte Lotte zorgt ervoor dat de kinderen vermaakt worden en zich niet zullen vervelen. Spelletjes, knutselen, raken schieten, radje draaien, 'Bruiloften-Bingo'... Zotte Lotte houdt de kids wel bezig, dus maak je daar maar niet druk om. Inmiddels mocht Zotte Lotte al bij vele bruiloften aanwezig zijn. Super leuk dat ze uitgenodigd word op z'n speciale dag. Meestal komt ze na de ceremonie langs en gaat ze tijdens het avondeten weer naar huis!

Sinterklaas Show 

Voor de derde keer mocht Zotte Lotte hét verjaardagsfeestje van Sinterklaas organiseren. Hoe cool is dat?

De Sinterklaas Show is een interactieve show waarbij er veel gedanst en gezongen wordt. De kids worden meegenomen met het verhaal wat Zotte Lotte zal presenteren. Natuurlijk zijn de Sint en zijn pieten ook aanwezig bij dit event. Tussendoor is er een korte pauze en aan het einde is er tijd om op de foto te gaan met Sinterklaas. Ook krijgen de kids een klein presentje mee uit de schatkist van Zotte Lotte!

Kindermiddagen Carnaval

Ben je op zoek naar kinderentertainment voor de kindermiddag tijdens Carnaval? Zotte Lotte kan je hierbij helpen! Ze komt namelijk graag langs om de kinderen te vermaken. Zotte Lotte maakt er een échte show van. Ze heeft verschillende programma's zoals 'Radje draaien', 'Carnavals-bingo' en '4 op een rij'. Alle activiteiten zijn bedoeld voor de leeftijden 4 t/m 12 jaar.

Kinderentertainment 

Heb je een andere reden waarom je op zoek bent naar kinderentertainment? Laat het Zotte Lotte weten! Een jubileum feest, een open dag, een familiedag, tijdens de BSO of een ander feestje? Zotte Lotte is er graag bij. 'Het leven is een feestje' zou Zotte Lotte zeggen, dus ze viert graag het feestje met je mee. Ze kan haar programma aanpassen aan jouw wensen. Vragen? Neem contact op via info@zottelotte.com.

YouTube-Kanaal

Ben je al geabonneerd op het YouTube-Kanaal van Zotte Lotte? Via deze link kom je terecht op het You-Tube kanaal van Zotte Lotte. Op het kanaal kun je alle filmpjes vinden van de Zotte Lotte YouTube-dagen en het Rad van Zotte Lotte.