Zotte Lotte mocht al bij verschillende kinderfeestjes en evenementen aanwezig zijn. Dat vond ze natuurlijk super leuk! Gelukkig vonden de jarige job en jet dat ook samen met zijn/haar vriendjes. Hieronder kun je een aantal reacties lezen van ouders over de kinderfeestjes en evenementen met Zotte Lotte.

Schip Ahoy feestje - Lucas

Mijn zoontje had vorig jaar bij Festival Fier een hoofdprijs gewonnen: een kinderfeest met Zotte Lotte en vandaag was het zover met totaal 12 kinderen. Het was echt geweldig en leuk, veel gedaan en lekker afwisselend. Zotte Lotte heeft het echt super leuk georganiseerd en alles goed geregeld. Kinderen hebben echt heel erg van genoten! Zeker weten voor herhaling vatbaar!! 

Labfeestje - Anna

Bedankt voor een super leuk lab feestje. Alle jongens en meisjes van 7 tot 11 jaar hebben erg genoten van de proefjes die ze gedaan hebben. Ze hebben er thuis uitgebreid over verteld hoe ze een professor zijn geworden, en er ook zo uitzagen. Een echte aanrader om Zotte Lotte een kinderfeestje te laten verzorgen bij je thuis, alles wordt geregeld. Super bedankt!!

Speurneuzenfeestje - Lieke

Het was 1 groot feest met Zotte Lotte. Bij binnenkomst waren de meiden erg benieuwd wat er ging gebeuren. Ze hadden er zin in! We hadden het speurneuzen feestje dus het begon met kadootjes verstoppen en zoeken. Daarna allerlei opdrachten zodat ze aanwijzingen konden verdienen, zodat ze uiteindelijk bij de dader en waar de schat lag uitkwamen. Zotte Lotte is top met kinderen! We hebben op het einde natuurlijk nog op het Zotte Lotte lied gedanst! TOP! Voor herhaling vatbaar.. 

Speurneuzenfeestje - Fiene

Fiene en haar vriendinnen en vriendjes hebben héél veel plezier gehad op het speurneuzenfeestje! Zotte Lotte heeft leuke speurneuzen opdrachten voorbereid, die de kinderen boeiend vonden van het begin tot het einde. Wie zou de dader zijn.... Als afsluiter nog gezellig met z'n allen dansen en de polonaise:)
Super bedankt voor de goede zorgen, Zotte Lotte... tot de volgende keer!

Koekebakkersfeest & Viva Hollandia feest - Pien

Onze Pien heeft al 2 van haar kinderfeestjes gevierd met en bij Zotte Lotte. Een koekebakkersfeest bij Het Schop, en het Viva Hollandia-feest in Schuttershof. Beide waren een groot succes bij alle meiden die er bij waren. Fijne locaties en Zotte Lotte neemt je alles uit handen; echt een aanrader!

Like a moviestar & Speurneuzenfeestje - Lena & Rinze

Twee keer een geslaagd en super gezellig feestje met Zotte Lotte gevierd. Een super gave lipdub opgenomen met de vriendinnen van Lena (10 jaar) op locatie bij een boerderij. Met een videoclip als blijvende herinnering. Ook het speurneuzen feest van Rinze (8 jaar) was een top feest. Leuke opdrachten en aanwijzingen voor de speurneuzen om te ontdekken wat er gebeurd is. Zotte Lotte regelt alles dus daardoor een extra geslaagd feest voor de ouders

Labfeestje - Abe

Het was een superfeestje. Zotte Lotte heeft 3 uur lang 13 kids weten te vermaken met verrassende en stoere proefjes. Een echt lab-feestje. En dan nog voor iedereen een leuke diploma. De kids vonden het geweldig

Schip ahoy feestje - Fedde

We hebben een super ontspannen en leuke middag gehad. Alle kinderen vonden de opdrachten gaaf om te doen en er was ook genoeg ruimte om tussendoor vrij te spelen.  Een goed gevuld programma waarin geknutsel en beweging sterk afgewisseld werd. Top middag heeft onze zoon gehad en wij als ouders zijnde ook!

Labfeestje & Like a moviestar feestje - Wout & Willemijn

Voor het feestje van onze zoon (9) kwam Zotte Lotte om de jongens te vermaken met een lab-feestje. Alle jongens werden in mum van tijd omgetoverd tot professors. De hele middag werden allerlei proefjes gedaan. Zotte Lotte legt alles goed uit. Ze had hiervoor heeeel veel spullen bij zich. De jongens hingen aan haar lippen en mochten alles zelf uitvoeren. Voor ons als ouders was het een relaxte middag. Een kinderfeestje thuis, met 10 kinderen en zelf hoef je niets te doen Glimlach .
Voor het feestje van onze dochter (10) kwam Zotte Lotte een week later om een lipdup te maken. Ze had heeeeel veel verkleedspullen, make-up en schmink bij zich, waar de meiden zelf mee aan de slag kunnen. De jarige had vooraf liedjes mogen uitkiezen, en daaruit werd uiteindelijk door de meiden zelf een keuze gemaakt. Zotte Lotte legt alles goed uit en maakt er een waar feestje van, muziek lekker hard en volop tijd om te oefenen. Uiteindelijk werd alles door haar opgenomen en hebben we in de avond al het filmpje ontvangen.  Ideaal, feestje thuis vieren en je hoeft niets te doen (behalve dan het eten en drinken voor de kids). Echt een aanrader en de meiden vonden het supertof! 
Dus voor zowel jongens als meisjes is Zotte Lotte de ideale invulling voor feestjes, zelfs voor broertjes en zusjes!

Like a moviestar feestje - Wies

Een kinderfeestje met Zotte Lotte is één groot, (zot) feest! De kinderen vinden het geweldig omdat Zotte Lotte inspeelt op de belevingswereld van de kinderen. De kinderen genieten met volle tuigen en als ouders hoef je niks te doen. Ja, te kijken en te genieten van de stralende kinderen. We hebben al meerdere feestjes gehad van Zotte Lotte en bij elk feestje zorgt ze ervoor dat het weer anders is. Ze worden bij iedere activiteit betrokken en Zotte Lotte zorgt ervoor dat ieder kind een leuk feestje heeft. Ze improviseert als dat nodig is. Wil je zelf een ander thema dan dat er beschreven staat, gaat Zotte Lotte daarmee aan de slag. Kortom het is GEWELDIG en voor elk kind wat wils! Na het laatste kinderfeestje van onze dochter, werd ik een week daarna nog aangesproken dat de kinderen het zo fantastisch vonden! 'kinderfeestje met zotte Lotte is super leuk echt super' (Wies)

Prinsessen/piraten feestje - Valeria

Het was een geweldig feestje voor de 6e verjaardag van Valerie. Het was een prinsessen en piraten feest, de meiden en jongens hebben genoten. Hele leuke spelletjes gedaan, geschminkt en ook nog heerlijk frietjes gegeten. Het was top geregeld en Valerie heeft een feestje gehad om nooit te vergeten! Thnxxx Zotte Lotte

Prinsessenfeestje - Kyara

We hebben bij Zotte Lotte een prinsesenfeestje geboekt voor onze dochter, haar 6 vriendinnetjes, en onze zoon. De meiden hebben het nog steeds over de leuke activiteiten. Kyan was blij verrast dat er speciaal voor hem piratenactiviteiten waren. Kortom een super leuk kinderfeestje! Zeker voor herhaling vatbaar! Ron, Franka, PRINSES KYARA en PIRAAT KYAN

Koekenbakkersfeestje- Bram & Tijn

Prachtig koekebakkersfeest gevierd voor de 5e verjaardag van onze jongens. Alles tot in de puntjes verzorgd. Kids hebben genoten!

Like a moviestar feestje - Pleun

Alle meiden als echte filmsterren in hun eigen videoclip! Bedankt voor het super leuke feestje Zotte Lotte! Dikke knuffel van Pleun

Pauline & Yusuf - Trouwerij

Zotte Lotte & Konfetti Kaat verzorgden de kinderanimatie op ons huwelijksfeest. Helemaal van Nederland kwamen ze naar België om te helpen! Wat waren ze super!! Zowel de kindjes als de ouders hadden enkel lovende woorden en ik zag enkel stralende kindjes!! Doe zo verder meisjes, misschien tot de volgende keer!! Pauline & Yusuf

Escapefeestje - Caia

Afgelopen vrijdag hebben wij met een groep van 10 meiden het 12 jarige verjaardagsfeest van mijn dochter gevierd bij Zotte Lotte. Geen idee wat we er van konden verwachten maar een escape room stond al heel lang op haar wensenlijstje. En wat hebben ze het leuk gehad!! Een echte  escape room in een mysterieuze setting van  een oud, leeg restaurant. De moeilijkheidsgraad was volledig afgestemd op de leeftijd en ‘wensen van de dames’. Een superleuk en tot in de puntjes verzorgd, feest op een unieke, bijzondere locatie. Een echte aanrader!!!!

Speurneuzenfeestje - Esmee

De website van Zotte Lotte maakte ons al enthousiast en toen onze dochter de website gezien had wilde ze alleen nog maar een kinderfeestje met Zotte Lotte. Voor ons natuurlijk spannend hoe het zou gaan, want we hadden immers geen ervaring met Zotte Lotte. Maar dat was dus nergens voor nodig. Het was in één woord geweldig. Zotte Lotte vermaakte de kinderen 3 uur lang….het viel geen moment stil, de kinderen hebben zich geen moment verveeld. Het was gewoon top en dus zeker een aanrader!

Circusfeestje - Dani

Vandaag was dan eindelijk de dag, Dani's haar eerste kinderfeest. Wat een feest! Alle vriendinnetjes waren erg benieuwd naar wat er ging gebeuren. We hadden met Zotte Lotte afgesproken bij de Oude Brouwerij in Baarschot. De kadootjes werden verstopt door alle kinderen en de jarige mocht deze gaan zoeken. Daarna gingen ze samen dansen, verkleden en begon het oefenen voor de circus show. Ze gingen leeuwen temmen, goocheltrucs leren en hadden tijd om lekker buiten te spelen. Er werd een echte circus show opgevoerd, die we na afloop toegestuurd hebben kregen. Super tof is het circus thema. Echt een aanrader!

Circusfeestje - Elise

Vorige week was Zotte Lotte bij ons thuis voor een kinderfeestje met het thema Circus! De kinderen gingen meteen aan de slag om het circusartiestendiploma te halen. Na het behalen  van het diploma mochten ze zelf een optreden geven. Alle kinderen ( jongens en meisjes) vonden het superleuk en deden vol enthousiasme mee! En na een paar dagen kregen we een leuke film toegestuurd van het optreden. Zotte Lotte had het feest goed onder controle en zorgde ervoor dat alle kinderen meededen en ook zelf invulling gaven aan het feest. Wij als ouders hadden een gezellige en ontspannen middag, want al het werk werd uit onze handen genomen!! Ik kan Zotte Lotte zeker aanbevelen voor kinderfeestjes!!

Speurneuzenfeestje - Britt

Britt heeft afgelopen zaterdagmiddag een heel leuk en gezellig kinderfeest gehad samen met Zotte Lotte. Een aantal jaar geleden heeft Zotte Lotte ook al eens een kinderfeestje gevierd, toen op locatie en nu was het bij ons thuis. Beide heel leuk. Wat kan Zotte Lotte er een feestje van maken, niet iets te gek bij d'r!! Britt had nu gekozen voor het speurneuzenfeest, maar heb je geen thema wat Zotte Lotte nog niet heeft, denkt ze ook graag mee met je. Ze speelt goed in op alle kids en kan ze heel goed vermaken. Dus moet je nog twijfelen: wij zouden zeggen: DOEN!!

Escapefeestje - David

Wij hebben voor de 8e verjaardag van onze zoon een escaperoom feestje gegeven. Zotte Lotte heeft er een zeer geslaagd feest van gemaakt voor de 10 aanwezige jongens. De locatie is super en de escaperoom opdrachten zijn leuk, spannend en goed bedacht. De kinderen hebben er veel plezier in gehad de code te kraken om uit de escaperoom te ontsnappen. Ook de opdrachten voor en na de escaperoom zijn erg leuk. Kortom, een echte aanrader! 

Petra & Joost - 40 jaar getrouwd

Zotte Lotte is top. Ze zette de hele schuur op zijn kop. Ze zong en sprong met alle kinderen (  19  ) groot en klein. Zo was ons feest super fijn. Kortom als je als ouders onbezorgd wilt feesten is Zotte Lotte de oplossing. Je bent nog dagelijks het onderwerp van gesprek door de kinderen

Mario - Dries

Eindelijk kwam dan zotte lotte voor Dries' kinderfeestje. Hij vroeg er al zovaak om.
Dries werd 6 jaar en het thema was Mario Bros. Helemaal geweldig dit thema voor de kinderen.
Zotte Lotte nam de kinderen helemaal mee in de wereld van Mario Bros.
Alles was zo leuk geregeld en georganiseerd. Bij de Gerrithoeve was de wereld van Mario helemaal tot zijn recht gekomen. Lotte had vanalles bij zich. Die ik natuurlijk niet verraden la maar in een woord, de kinderen hebben genoten. En papa en mama ook!

TikTok - Maudy

Maudy en haar vriendinnen zijn helemaal gek van TikTok. Wat is er dan leuker om een TikTokfeestje te vieren samen met Zotte Lotte? Het was een super geslaagd feestje! Alle meiden genoten van het make-uppen, dansen en het BFF armbandje maken. En als klap op de vuurpijl hebben we samen met Zotte Lotte de clip gekeken waarin alle meiden hun danskunsten hebben laten zien. Een super gaaf feest met een mooi aandenken in de vorm van de gave clip! Zotte Lotte bedankt! 

Aantal appjes die Zotte Lotte van ouders heeft mogen ontvangen:

 • Het was echt super tof. Geweldig hoe je 10 van die stuiterende jongens van begin tot eind meekrijgt.
 • Echt ontzettend bedankt voor alles. De kindjes hebben enorm genoten en krijg allemaal appjes van ouders dat hun kindjes super enthousiast zijn. Jerald en ik hebben eindelijk een feestje gehad waar we zelf echt konden genieten en niet de hele tijd bezig waren. Je rustige houding ondanks alle gekwek van de kindjes was top! Nogmaals bedankt.
 • We willen jullie nogmaals danken voor het leuke kinderfeestje die je onze kids hebt gegeven! Tess en Mats hebbe noten en ik krijg een hoop enthousiaste reacties van de kindjes die zaterdag geweest zijn! Wat ons betreft mag je vaker komen, want het is erg goed bevallen zo.
 • Het regent positieve reacties in de groepsapp van Bente’s kinderfeestje. Alle meiden hebben super genoten en wij hoefden alleen voor de foto’s te zorgen. Wij vonden het een toplocatie, een hele gave escaperoom en hele enthousiaste begeleiding vanuit jou! Super bedankt voor het fantastische feestje.
 • Nogmaals onze complimenten voor ’t geweldige feestje van Loes. Je doet dat zo leuk met heel de meiden, alles tot in de puntjes verzorgd! En wat heb je dat gaaf in elkaar gezet, helemaal LOL, helemaal tof! Ze was er zelf dolgelukkig mee en raakte er niet over uitgepraat. Ook haar vriendinnen vonden ’t geweldig leuk! Dankjewel namens ons allemaal tot 1 juli.
 • Lieve Zotte Lotte! Super super bedankt nog voor het geweldige feestje! Anne had het graag nog een keer over gedaan vadnaag. Wat heeft ze gisteren genoten. Nogmaals dank, zo blij dat we het gewoon door hebben laten gaan. Iedereen voor het geweldige lipdub.
 • Maar wat was ’t weer gaaf! Die mannen hebben zo genoten, wat ’n verhalen mee naar huis! Was echt helemaal van begin tot eind geweldig voor hun, top feest! Mick wil morgen weer zegt hij net in bed haha. Gezegd aftellen tot volgend jaar dan maar. Bedankt weer voor alle goede zorgen en het geweldige feest!
 • Echt ontzettende bedankt voor alles. De kindjes hebben enorm genoten en krijg allemaal appjes van ouders dat hun kindjes super enthousiast zijn! Jerald en ik hebben eindelijk een feestje gehad waar we zelf echt konden genieten en niet de hele tijd bezig waren. Je rustige houden ondanks alle gekwek van de kindjes was top! Nogmaals bedankt.
 • Jij hebt de dag voor ons en de kinderen compleet gemaakt! Jouw aanwezigheid heeft zoveel positiefs gebracht. Dat is een gave van je! Veel complimenten aan jouw adres gekomen hoor. Dank, dank dank! Ga zo door en tot snel weer eens een keer. (trouwerij)
 • Jeetje wat was het leuk. We hebben nog lang na zitten praten. En als de jongens in de auto zitten en zelf zeggen, zonder dat je er naar vraagt: wauw dit was echt een gaaf feest! Nou dan heb je het dus onwijs te gek gedaan! Jeetje wat hebben we het allemaal leuk gehad. Dankjewel voor de fantastische middag.
 • Mama, weet je wat het allerleukste kinderfeest is…mijn feestje!
 • Voor mijn zesde kinderfeest wil ik ook weer zotte lotte mama!
 • Nog nooit z’n leuk feestje gehad (11 jaar)
 • Super bedankt voor de super middag! Complimenten voor jou! De kindjes hebben enorm genoten.
 • Emmelie vond dit feestje het leukst van heel haar leven!