Feestje bij jou thuis:

Wil je je kinderfeest thuis vieren samen met Zotte Lotte en al jouw vriendjes en vriendinnetjes, dan kan dat voor €175,-* per thema-feestje (exclusief reiskosten). De thema's die Zotte Lotte voor deze prijs aanbiedt kun je vinden op de pagina 'themafeestjes'. Als je een ander thema wilt is dit natuurlijk ook mogelijk. Dan rekent Zotte Lotte een prijs van €200,-* per feestje (exclusief reiskosten). Er wordt een maximum van 10 kinderen per feestje aangehouden. Als er meer kinderen aanwezig zullen zijn, moet dit worden overlegd met Zotte Lotte en zal €10,- per kind extra kosten.

In totaal zorgt Zotte Lotte voor drie uur lang entertainment. Ze bereidt het feest voor en zorgt dat alles klaar staat. Ze neemt dus ook alle spulletjes mee die nodig zijn voor het feestje. Aan het begin van het feestje word er natuurlijk gezongen en een spelletje gespeeld zodat de cadeautjes worden uitgepakt. Daarna zullen er verschillen thema-activiteiten plaats vinden. Zotte Lotte begeleidt de activiteiten, zodat papa en mama niks meer hoeven te doen. Ze zorgt er uiteraard voor dat ze alles netjes achter laat. Eten en drinken zit niet bij het feestje inbegrepen, hiervoor moeten papa en mama zelf nog even zorgen.

 

Feestje op locatie:

Wil je je kinderfeest op een van de aangegeven locaties vieren samen met Zotte Lotte en al jouw vriendjes en vriendinnetjes, dan kan natuurlijk ook. Hierbij kost het thema-feestje €175,-* plus €8 per kind voor het eten, drinken en de locatie. Het eten en drinken bestaat uit: ranja, cake (met versiering) en friet met een snack of pannenkoeken/poffertjes (afhankelijk van de locatie). Als je een ander thema wilt als de thema's die Zotte Lotte aanbiedt, zijn de kosten voor het feestje €200,-*. Er wordt een maximum van 10 kinderen per feestje aangehouden. Als er meer kinderen aanwezig zullen zijn, moet dit worden overlegd met Zotte Lotte en kost dit €10,- extra per kind.

Zotte Lotte bereidt het feestje voor en zorgt dat alles klaar staat. In totaal zal ze 3,5 uur lang voor entertainment zorgen. Ze neemt dus ook alle spulletjes mee die nodig zijn voor het feestje. Aan het begin van het feestje word er natuurlijk gezongen en een spelletje gespeeld zodat de cadeautjes worden uitgepakt. Daarna zullen er verschillen thema-activiteiten plaats vinden. Zotte Lotte begeleidt de activiteiten, zodat papa en mama niks meer hoeven te doen. Na de activiteiten zullen jullie wel honger hebben, dus kunnen jullie aanvallen aan tafel met genoeg friet en een snack (frikadel/kroket). Sommige locaties bieden de mogelijkheid om pannenkoeken te eten op je feest, dat zou je even moeten navragen bij Zotte Lotte.

Entertainment tijdens evenementen:

Zottte Lotte zorgt ook graag voor entertainment tijdens evenementen. Denk hierbij aan openingen, familie/buurt-feesten, bruiloften, festivals en feestdagen. Er is van alles mogelijk en Zotte Lotte komt natuurlijk graag langs om er een feestje van te maken. De prijs is afhankelijk van de tijdsduur, aantal kids, activiteiten etc. Zotte Lotte bespreekt daarom graag eerst de mogelijkheden en stelt daarna een prijs op.

 * Deze prijzen zijn inclusief BTW & exclusief reiskosten.

Wil je een feestje reserveren, of heb je nog vragen? Neem contact op.