Ben jij tussen de 8 en 12 jaar, dan heeft Zotte Lotte op dit moment deze themafeestjes voor jou klaarstaan. Zotte Lotte is graag aanwezig tijdens het uitdelen van de cadeautjes en bij het 'lekkers' aan het begin van het feestje, daarna start ze met haar programma. Voor het programma hoeven jullie niets te doen of te zorgen, dat doet namelijk Zotte Lotte! In totaal is ze altijd 3 uur aanwezig, dit geldt voor elk thema-feestje. De kosten van het feestje vindt je op deze pagina.

* Like a moviestar – Feestje

Altijd al willen stralen in je eigen videoclip? Dan is dit feestje echt iets voor jou. Samen met jouw vrienden en vriendinnetjes neem je een lipdub op en ben jij de ster van de video clip zijn. Of als je liever niet in de spotlights wil staan, word jij natuurlijk de regisseur!

* Tik Tok– Feestje

Ken jij de dansjes van Tik Tok beter als Zotte Lotte? Maak jij het liefst de hele dag Tik Tok filmpjes? Kies dan zeker voor dit feestje! Na het filmen mag iedereen ook zijn eigen friends-bracelet maken en bekijken we daarna alle filmpjes samen terug.

* Lab – Feestje

Hou jij van experimenteren en proefjes? En zou je wel eens slijm willen maken met jouw vriendjes? Dan is dat feestje echt iets voor jou. Tijdens dit feestje gaan we proefjes uitvoeren en mag je je eigen experiment mee naar huis mee nemen. Kom van alles te weten tijdens dit feestje!

* Expeditie – Feestje

Ben jij een échte expeditie robinson? Ben jij stoer, nergens vies van en heb jij niet veel nodig om te overleven? Dan is dit feestje iets voor jou. Tijdens dit feestje gaan we kijken wie de beste robinson is van de groep door middel van verschillen proeven. Hoor jij bij Kamp Noord of Kamp Zuid? En kom jij door elke eilandraad heen? We gaan het zien bij het expeditie-feestje!

*Mollen-Feestje

Ben jij ook z'n fan van het TV programma 'Wie is de Mol?!" Zotte Lotte wel. Tijdens dit feestje ga je samen met je vriendjes en vriendinnetjes het zelf ervaren. Tijdens dit feestje kan je door verschillende manieren geld verdienen. Eén van jullie is de saboteur en probeert zo min mogelijk geld in te pot te krijgen, maar wie is dat? Ontmasker de mol en win het spel!

* Speurneuzen – Feestje

Dit feestje is voor echte slimmeriken. Er is namelijk iets verschrikkelijks gebeurd en het is aan jou en je vrienden om dit raadsel op te lossen. Wie heeft het gedaan? Waar is het gebeurd? Én met welk voorwerp is dit gebeurd? Door verschillende spelletjes te spelen komen jullie er achter wie de dader is. Dit feestje is dus bedoeld voor échte speurneuzen.

*Leger-Feestje

Zou jij wel bij het leger willen en denk je dat je daarvoor fit genoeg bent? Dat zullen we dan eens gaan testen bij dit feestje. Door de verschillende opdrachten uit te voeren kun je laten zien of je een échte soldaat kunt worden. Durf jij dit feestje aan? Het feestje wordt altijd gevierd bij sportlocatie B-Fit in Hilvarenbeek.

*Escape-Feestje

Een 'Escape-feestje' bij jou thuis! Ben jij goed in het kraken van puzzels en raadsels. Ben jij dol op sleutels en slotjes? Dan is dit feestje iets voor jou! Probeer zo snel mogelijk alle codes te kraken met je team en win het spel! Eerst speel je een spel buiten, zodat Zotte Lotte de escape-room kan voorbereiden in je eigen huis. Daarna start het spel in je eigen 'escape-room'.

*Vlog-Feestje

Kijk jij vaak filmpjes op YouTube? Ben jij niet bang voor de camera? En hou jij de Zoete Zusjes in de gaten? Dan is dit feestje iets voor jou! Wil jij zelf ook willen vloggen? Dan is dit je kans! Tijdens het vlog-feestje nemen we verschillende challenges op die jij met je vriendinnen gaat uitvoeren. Deze challenges zal Zotte Lotte filmen, zodat jullie deze later zelf naar jullie eigen vlog-filmpjes kunnen kijken waarbij jullie de YouTube-sterren zijn!

*Jacht-Feestje

Dit feestje is geïnspireerd door het programma 'Het Jachtseizoen!' Twee boeven zullen steeds verstopt zijn en de rest van de kids gaat op jacht... op jacht naar de boeven. Ze moeten zich eerst via handboeien bevrijden en dan kan de jacht beginnen. Tijdens de jacht zullen er ook opdrachten uitgevoerd moeten worden. Dit spel wordt altijd buiten gespeeld, want buiten zal het avontuur beginnen!

Wil jij meer weten over de inhoud van deze feestjes? Neem dan contact met Zotte Lotte op via het contactformulier. Mocht je deze thema's nou écht niet leuk vinden, dan is het ook mogelijk om een ander themafeestje aan te bieden. Dit kan altijd in overleg met Zotte Lotte.