Ben jij tussen de 8 en 12 jaar, dan heeft Zotte Lotte op dit moment de volgende themafeestjes voor jou klaarstaan.

* Like a moviestar – Feestje

Altijd al willen stralen in je eigen videoclip? Dan is dit feestje echt iets voor jou. Samen met jouw vrienden en vriendinnetjes neem je een lipdub op en ben jij de ster van de video clip zijn. Of als je liever niet in de spotlights wil staan, word jij natuurlijk de regisseur!

* Viva Hollandia – Feestje

Ben jij een echte spelletjesfanaat en ben jij lekker fanatiek? Dan is dit feestje is helemaal jouw ding! Met dit feestje strijd je tegen elkaar tijdens de gekste spellen.

* Lab – Feestje

Hou jij van experimenteren en proefjes? En zou je wel eens slijm willen maken met jouw vriendjes? Dan is dat feestje echt iets voor jou. Tijdens dit feestje gaan we proefjes uitvoeren en mag je je eigen experiment mee naar huis mee nemen. Kom van alles te weten tijdens dit feestje!

* Speurneuzen – Feestje

Dit feestje is voor echte slimmeriken. Er is namelijk iets verschrikkelijks gebeurd en het is aan jou en je vrienden om dit raadsel op te lossen. Dit feestje is dus bedoeld voor échte speurneuzen.

*Leger-Feestje

Zou jij wel bij het leger willen en denk je dat je daarvoor fit genoeg bent? Dat zullen we dan eens gaan testen bij dit feestje. Door de verschillende opdrachten uit te voeren kun je laten zien of je een échte soldaat kunt worden. Durf jij dit feestje aan? Het feestje wordt altijd gevierd bij sportlocatie B-Fit in Hilvarenbeek.

*Escape-Feestje

Zotte Lotte heeft een eigen escape-room gemaakt, hoe cool is dat? Ben jij wel eens ontsnapt uit een escape-room samen met je vriendjes en vriendinnetjes? Nog niet? Dan is dit je kans! Bij dit feestje probeer je zo snel mogelijk uit de kamer van Klaas Dikbuik te ontsnappen. Het feestje zal altijd gevierd worden bij 't Podium in Hilvarenbeek!

*Mollen-Feestje

Ben jij ook z'n fan van het TV programma 'Wie is de Mol?!" Zotte Lotte wel. Tijdens dit feestje ga je samen met je vriendjes en vriendinnetjes het zelf ervaren. Tijdens dit feestje kan je door verschillende manieren geld verdienen. Eén van jullie is de saboteur en probeert zo min mogelijk geld in te pot te krijgen, maar wie is dat? Ontmasker de mol en win het spel!

Wil jij meer weten over de inhoud van deze feestjes? Neem dan contact met Zotte Lotte op via het contactformulier. Mocht je deze vijf thema's nou écht niet leuk vinden, dan is het ook mogelijk om een ander themafeestje aan te bieden. Dit kan altijd in overleg met Zotte Lotte.