Ben jij tussen de 4 en 7 jaar, dan heeft Zotte Lotte op dit moment deze zes themafeestjes voor jou klaarstaan.

* Schip Ahoy – Feestje

Ben jij stoer en nergens bang voor? Dan is dit feestje echt iets voor jou! Tijdens dit feestje gaan we namelijk kijken of jij een echte piraat kan worden. Zotte Lotte durft natuurlijk alles, maar durf jij het ook om een echte piraat te worden?

 

Let op: Zotte Lotte werkt ook samen met 'De Reis van Vijf'. Wil je meer informatie hierover? Kijk dan op de website: Reis van Vijf

* Prinsessen – Feestje

Is roze een van jouw lievelingskleuren en zou je wel eens een prinsesje willen zijn? Dan vind je het vast fantastisch dat jouw feestje een echt sprookje zal worden!

* Koekebakkers – Feestje

Houd jij ook zo van lekkere koekjes? Nou, Zotte Lotte wel hoor! Zij eet het liefst elke dag 10 koekjes, zeker als ze die zelf heeft gemaakt. Samen gaan we heerlijke koekjes bakken, en natuurlijk
moet er wel worden getest of ze lekker zijn!

 

Let op: Voor het 'Koekebakkers – feestje' heeft Zotte Lotte natuurlijk wel een oven nodig. Heb je thuis een oven, dan is het natuurlijk geen probleem? Niet alle externe locaties hebben een oven, maar daar kan Zotte Lotte je meer over vertellen.

* Boerderij – Feestje

Vind jij het leuk om op de boerderij te zijn en ben jij niet bang om vies te worden? Dan is dit feestje echt iets voor jou! Tijdens het boerderij feestje worden er verschillende spelletjes gespeeld op de boerderij en gaan we de boer helpen met het voeren van de koeien!

* Circus – Feestje

Wil je samen met je vriendinnetjes en vriendjes een eigen circus show maken? Dan is dit feestje iets voor jou! De circusdirecteur zal de show presenteren en er zullen goochelaars, acrobaten, clowntjes, leeuwentemmers en andere circusartiesten aanwezig zijn. Zotte Lotte zal de show ook filmen, zodat je deze later nog eens kan terug kijken met je vriendjes en familie!

* Superhelden– Feestje

Elk kind is een superheld! Dat gaan we zeker zien en meemaken tijdens dit 'Superhelden-Feestje'. Zotte Lotte gaat er voor zorgen dat je er uit ziet als een superheld. Ook gaan we testen of jij een goede superheld bent of niet, maar dat is een makkie voor jou toch?

Wil jij meer weten over de inhoud van deze feestjes? Neem dan contact met Zotte Lotte op via het contactformulier. Mocht je deze vijf thema's nou écht niet leuk vinden, dan is het ook mogelijk om een ander themafeestje aan te bieden. Dit kan altijd in overleg met Zotte Lotte.