Ben jij tussen de 4 en 7 jaar, dan heeft Zotte Lotte op dit moment deze themafeestjes voor jou klaarstaan. Zotte Lotte is graag aanwezig tijdens het uitdelen van de cadeautjes en bij het 'lekkers' aan het begin van het feestje, daarna start ze met haar programma. Voor het programma hoeven jullie niets te doen of te zorgen, dat doet namelijk Zotte Lotte! In totaal is ze altijd 3 uur aanwezig, dit geldt voor elk thema-feestje. De kosten van het feestje vindt je op deze pagina.

* Schip Ahoy – Feestje

Ben jij stoer en nergens bang voor? Dan is dit feestje echt iets voor jou! Tijdens dit feestje gaan we namelijk kijken of jij een echte piraat kan worden. Zotte Lotte durft natuurlijk alles, maar durf jij het ook om een echte piraat te worden?

 

Let op: Zotte Lotte werkt ook samen met 'De Reis van Vijf'. Wil je meer informatie hierover? Kijk dan op de website: Reis van Vijf

* Prinsessen – Feestje

Is roze een van jouw lievelingskleuren en zou je wel eens een prinsesje willen zijn? Dan vind je het vast fantastisch dat jouw feestje een echt sprookje zal worden! Zes Disney prinsessen zullen jullie een opdracht geven, waardoor jullie omgetoverd worden door échte prinsesjes met schmink en glitters, roze rokjes, zelfgemaakte kroontjes en een mooi sieraard.

* Koekebakkers – Feestje

Houd jij ook zo van lekkere koekjes? Nou, Zotte Lotte wel hoor! Zij eet het liefst elke dag 10 koekjes, zeker als ze die zelf heeft gemaakt. Samen gaan we heerlijke koekjes bakken, en natuurlijk
moet er wel worden getest of ze lekker zijn. Ook testen we of je de skills hebt om een échte koekebakker te zijn!

* Boerderij – Feestje

Vind jij het leuk om op de boerderij te zijn en ben jij niet bang om vies te worden? Dan is dit feestje echt iets voor jou! Tijdens het boerderij feestje worden er verschillende spelletjes gespeeld op de boerderij en gaan we de boer helpen met het voeren van de koeien!

* Circus – Feestje

Wil je samen met je vriendinnetjes en vriendjes een eigen circus show maken? Dan is dit feestje iets voor jou! De circusdirecteur zal de show presenteren en er zullen goochelaars, acrobaten, clowntjes, leeuwentemmers en andere circusartiesten aanwezig zijn. Zotte Lotte zal de show ook filmen, zodat je deze later nog eens kan terug kijken met je vriendjes en familie!

* Superhelden– Feestje

Elk kind is een superheld! Dat gaan we zeker zien en meemaken tijdens dit 'Superhelden-Feestje'. Zotte Lotte gaat er voor zorgen dat je er uit ziet als een superheld. Ook gaan we testen of jij een goede superheld bent of niet, maar dat is een makkie voor jou toch?

* Unicorn – Feestje

Ben jij dol op unicorns? Dan zou ik zeker voor dit feestje kiezen. We houden een unicorn race waarbij we opdrachten uitvoeren in het thema eenhoorn. Glitter, schmink, knutselen etc. Het komt allemaal voorbij bij dit thema-feestje!

* Super Mario – Feestje

Ben jij fan van Super Mario? Speel jij dit spelletje het liefst elke dag? Dan is dit thema-feestje iets voor jou. Er kunnen munten verdiend worden door spelletjes te spelen in het thema Super Mario. Natuurlijk zijn Mario, Luigi, Yoshi, Prinses Peach en Toad er ook bij!

* Paw Patrol – Feestje

Ken jij de serie 'Paw Patrol'? En ben je fan van deze puppy bende? Dan is dit feestje iets voor jou! De puppy's Chase, Marshall, Rubble, Zuma en Skye hebben allemaal een opdracht voor de kids. Weten de kids de 5 opdrachten uit te voeren? Dan horen ze zeker bij deze puppy bende en verdienen ze een cadeautje.

* Zeemeerminnen – Feestje

Tijdens het zeemeerminnen-feestje zal je van alles vinden in de kleuren blauw en paars. Het is een écht meiden feestje met zeemeerminnenstaarten, gekleurde haren, schmink, glitters, noem het maar op. Er zijn 5 opdrachten helemaal in thema van zeemeerminnen. Neem een duikje in de zee en vier het 'Zeemeerminnen-Feestje' mee!

Wil jij meer weten over de inhoud van deze feestjes? Neem dan contact met Zotte Lotte op via het contactformulier. Mocht je deze thema's nou écht niet leuk vinden, dan is het ook mogelijk om een ander themafeestje aan te bieden. Dit kan altijd in overleg met Zotte Lotte.